menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Hoogeveen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Hoogeveen

Een kundige Mediator uit Hoogeveen helpt u graag verder.

Hoe werkt mediation in Hoogeveen & wat is het

Doorgaans wordt mediation ingezet wanneer u en de betrokken partij er middels een onderhandeling uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Mediation kiest u voor u allebei.

In een sessie met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Natuurlijk zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. De goede wil van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een passende oplossing te komen. Van beide partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Het eerste gesprek zal bestaan uit een uitleg van het gehele proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In de mediationovereenkomst staan dingen zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de gesprekken en dat alle gesprekken op vrijwillige basis plaatsvinden.

Als alle problemen boven water zijn en eventueel goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. Daarna kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is besproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Hoogeveen onder meer inroepen bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke geschillen
  • conflicten met overheidsinstanties
460
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.780
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Hoogeveen

Heeft u een zakelijke mediator uit Hoogeveen nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Hoogeveen of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Hoogeveen.

mac
mac
img

Ik ben Huibert Beld, regiomanager in Hoogeveen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Hoogeveen.

Zoekt u professionele mediators in Hoogeveen?

Als u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden bijgeschreven, moet een mediator aan diverse kwaliteitseisen van de federatie voldoen. U weet zeker te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Hoogeveen. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op de site gemakkelijk meerdere mediation offertes opvragen. Zo kunt u de mediators vergelijken en een besluit nemen met wie u wilt samenwerken. Wellicht de voordeligste? Of wellicht een bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van betaalbare mediators uit Hoogeveen is, dat beide partijen het op den duur eens worden en toch nog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Bij een gerechtelijke procedure heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Hoogeveen te zeggen hebben!

img

Jan-Douwe Hollen

Zoals aangegeven had Professionals Hoogeveen meteen een goede Mediator gevonden. Ik ben dan ook tevreden over deze service. Ik zou Professionals Hoogeveen dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

img

Eefke Dijkink

Professionals Hoogeveen doet wat ze zeggen dat ze doen. meteen een aantal geschikte offertes in mijn mail. Het was gewoon prima in orde. Niet langer twijfelen maar gewoon doen dus!

Professionals uit andere branches in Hoogeveen

Let's Talk

Bij Professionals Hoogeveen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier